Σελίδες

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το Δελτίο Τύπου κυκλοφόρησε.....


Την Πέμπτη 16 Μαΐου 07.00μμ θα γίνουν στον Έσπερο, στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, τα εγκαίνια έκθεσης με θέμα «Κουμπαράδες με Μήνυμα, από ανακυκλώσιμα υλικά», μια πρωτοβουλία των μελών της «ΔΡΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ  BLOGGERS», για την οικονομική ενίσχυση του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος στην Πάτρα. Τους Κουμπαράδες φιλοτέχνησαν με πολύ μεράκι οι Ελληνίδες bloggers, φίλοι του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος και μαθητές σχολείων της Πάτρας.
Θα εκτεθούν 700 (!!!) κουμπαράδες για κάθε γούστο καθώς και ένας κουμπαράς τεραστίων διαστάσεων, έργο του καρναβαλικού εργαστηρίου του Δήμου Πάτρας. Κατά τη διάρκειά της έκθεσης θα υπάρχουν και διάφορα δρώμενα για παιδιά.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 16 Μαΐου από 07.00μμ έως 09.00μμ, την Παρασκευή 17 Μαΐου από 09.00πμ έως 09.00μμ και το Σάββατο 18 Μαΐου από 09.00πμ έως 03.00μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα εκτιθέμενα και στον ιστότοπο «ΔΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ BLOGGERS» στη διεύθυνση http://drasigreekblogger.blogspot.gr/2013/01/blog-post_17.html καθώς και αρκετά από αυτά στον ιστότοπο του Αντωνοπουλείου www.antonopouleio.gr





2 σχόλια:

  1. ...Καλημερα κοριτσι..να σαι καλα..σ'ευχαριστω που περασες απο το λημερι μου..το gesso ειναι ενα πολυ καλο υλικο..το ζητας απο τα χρωματοπολια..τωρα τι κανει το gesso..οταν περνουμε εναν καμβα..ειναι πολυ σκληρη η επιφανεια του..ειναι περασμενο με gesso..το gesso..νεκρωνει τους πορους του χαρτιου η και του ξυλου..υφασμα..και δουλευεις αφοβα..να μην σχιστη..αυτο που εδειξα ειναι σ'ενα απλο χαρτι..μπορεις μετα απο το gesso να κανεις οτι θελεις..να το χρωματισεις..να το βρεξεις..οτι θελεις..πιστευω να σε βοηθησα κοριτσι..σαν υλικο το λατρευω..γιατι κανει πολλα θαυματα..θα δειξω παρακατω και αλλα tutorial..χαρουμενη Κυριακη..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή